REPARATION OG SERVICE AF DØRTELEFON

Som din elektriker i Nordsjælland og København hjælper vi med reparation, service og installering af dørtelefoner for vores kunder.

Dørtelefon: reparation, service og installering

Som elektriker har vi mange års erfaring med mange typer af dørtelefoner. Af den grund kan du trygt lade os stå for reparation, installering eller service af din dørtelefon, da vi har de rette kompetencer og værktøjer hertil. Gennem tiden har vi hjulpet utallige boligforeninger, private og virksomheder med at få styr på deres dørtelefon. Uanset om der er tale om en almindelig dørtelefon, en trådløs dørtelefon eller en videodørtelefon har vi den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig.

Vi holder til i Helsingør og København, hvorfor vi ofte kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland og København.

Som din elektriker ved dørtelefoner hjælper vi bl.a. med:

Elektriker Nordens El

AUT. OG ERFAREN ELEKTRIKER TIL DØRTELEFONER

Som kunde hos os vil du blive mødt af en fagligt dygtig og erfaren elektriker, der har en løsningsorienteret og innovativ tilgang. Vi har et stort fokus på at levere et kvalitetsbevidst el-arbejde samt yde den bedste service, hvorfor vi aldrig forlader en opgave før vi selv og vores kunder er glade og tilfredse. Selvom vi bestræber os på at være hurtige og effektive går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket er en ekstra sikkerhed for vores kunder. På den måde ved vores kunder, at de får et kvalitetsbevidst el-arbejde.

Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige viden og erfaring, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning. Som autoriseret el-installatør har vi set enhver form for el installation, og vi ved, hvad der skal til for at du får den rette løsning.