EL-INSTALLATØR TIL ENHVER EL-INSTALLATION

Som din el-installatør kan vi hjælpe med alle former el-installationer for både privat- og erhvervskunder samt boligforeninger.

Erfaren og autoriseret El-installatør

Vi har flere års erfaring med forskellige opgaver og typer af el-installationer, hvor du er garanteret en professionel og autoriseret el-installatør, der besidder den faglige viden og erfaring, som din opgave kræver. Som el-installatør hjælper vi med alt fra de små opgaver som etablering af en ekstra stikkontakt til de helt store el-opgaver, såsom en større renovering af din nuværende el-installation. Tag os også med som din el-installatør, hvis du er ude i nybyggeri, renovering eller tilbygning. Her yder vi gerne professionel rådgivning, så du er sikker på, at alle dine el-installationer er tænkt ind i byggeprojektet fra start.

Som din el-installatør hjælper vi med alle typer el-opgaver, såsom:

Bil til el-installationer

Vi YDER PROFESSIONEL RÅDGIVNING til el-installationer

Med vores flere års erfaring arbejder vi hurtigt og effektivt – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et stort fokus på at levere et kvalitetsbevidst og løsningsorienteret arbejde samt yde den bedste service. Vi forlader aldrig en opgave før vi selv og vores kunder er glade og tilfredse. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket er en ekstra sikkerhed for vores kunder, så de ved, at de får et kvalitetsbevidst el-arbejde.

Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov. Vi byder ind med vores faglige viden og erfaring, så vi sammen finder frem til den mest optimale løsning. Som autoriseret el-installatør har vi set enhver form for el installation. Vi ved, hvad der skal til for at du får den rette løsning. Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig med alle slags opgaver.