El-installationer

Vi har flere års erfaring med forskellige opgaver og typer af el-installationer, hvor du er garanteret en professionel og autoriseret el-installatør, der besidder den faglige viden og erfaring, som din opgave kræver. Vi hjælper med alt fra de små opgaver som etablering af en ekstra stikkontakt til de helt store opgaver, såsom en større renovering af nuværende el-installation.

Som din el-installatør hjælper vi med alle typer opgaver, såsom:

  • Stik og kontakter
  • Dørtelefoner
  • El-tavler
  • Tilslutning af hvidevarer

Professionel rådgivning af erfaren el-installatør

Med vores flere års erfaring arbejder vi hurtigt og effektivt – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et stort fokus på at levere et kvalitetsbevidst og løsningsorienteret arbejde samt yde den bedste service, hvorfor vi aldrig forlader en opgave før vi selv og vores kunder er glade og tilfredse. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket er en ekstra sikkerhed for vores kunder, så de ved, at de får et kvalitetsbevidst el-arbejde.

Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige viden og erfaring, så vi i fællesskab finder frem til den mest optimale løsning. Vi har set alle former for el installationer, og vi ved, hvad der skal til for at du får den rette løsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at tage en snak med dig om din el-opgave, og vi giver altid et uforpligtende tilbud med på vejen. Kontakt os gerne på telefon 44 226 227 eller på mail info@nordensel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.