Erfaren og autoriseret El-installatør

Vi har flere års erfaring med forskellige opgaver og typer af el-installationer, hvor du er garanteret en professionel og autoriseret el-installatør, der besidder den faglige viden og erfaring, som din opgave kræver. Som el-installatør hjælper vi med alt fra de små opgaver som etablering af en ekstra stikkontakt til de helt store el-opgaver, såsom en større renovering af din nuværende el-installation. Tag os også med som din el-installatør, hvis du er ude i nybyggeri, renovering eller tilbygning. Her yder vi gerne professionel rådgivning, så du er sikker på, at alle dine el-installationer er tænkt ind i byggeprojektet fra start.

Som din el-installatør hjælper vi med alle typer el-opgaver, såsom:

Nordens El

Som el-installatør yder vi professionel rådgivning

Med vores flere års erfaring arbejder vi hurtigt og effektivt – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har et stort fokus på at levere et kvalitetsbevidst og løsningsorienteret arbejde samt yde den bedste service, hvorfor vi aldrig forlader en opgave før vi selv og vores kunder er glade og tilfredse. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket er en ekstra sikkerhed for vores kunder, så de ved, at de får et kvalitetsbevidst el-arbejde.

Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov, hvor vi byder ind med vores faglige viden og erfaring, så vi i fællesskab finder frem til den mest optimale løsning. Som autoriseret el-installatør har vi set enhver form for el installation, og vi ved, hvad der skal til for at du får den rette løsning.

Få et uforpligtende tilbud på el-installationer

Vi står klar til at tage en snak med dig om din el-opgave, og vi giver altid et uforpligtende tilbud med på vejen. Kontakt os gerne på telefon 44 226 227 eller på mail info@nordensel.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender en af vores el-installatører tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud på din opgave.