Professionel el-service alle tider af døgnet

Vi byder på flere års erfaring, hvor vi gennem tiden har hjulpet med alle typer af el opgaver for både erhvervs- og privatkunder. Af den grund kan vi hjælpe med alle former for el-service, uanset om der er tale om en grundigere gennemgang af jeres nuværende el-installationer, etablering af dørtelefoner eller en hasteopgave, såsom reparationer. Ved enhver opgave er du garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde. Som en ekstra sikkerhed for vores kunder, er vi medlem af Tekniq, hvilket er din garanti for resultater af høj kvalitet.

Har du akut brug for hjælp til en hasteopgave, så rykker vi gerne ud på alle tider af døgnet i Nordsjælland. Vi har døgnvagt, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os, når dine el-installationer forvolder problemer.

Få et grundigt eftersyn af dine el-installationer

Som din elektriker tilbyder vi et el-tjek, så du kan få et eftersyn samt vurdering af dine nuværende el-installationers situation. Med vores flere års erfaring i bagagen ved vi, hvad vi skal lede efter samt hvor fejlene kan opstå. Af den grund arbejder vi hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tjekker at alt er korrekt, såsom tilslutning af hvidevarer, stik og kontakter, el tavler og hvad du ellers har behov for. Samtidig byder vi gerne ind med vores faglige viden og erfaring i forhold til, hvordan jeres nuværende el-installationer kan optimeres, så i får den mest optimale løsning.

Kontakt os angående el-service

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på din el-opgave? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 226 227 eller på mail info@nordensel.dk samt benytte dig af vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt, og vi giver altid et uforpligtende tilbud med på vejen.