EL-SERVICE

Hos Nordens El kan vi hjælpe med alle former for el-service i Nordsjælland og København.

Professionel el-service for private og erhverv

Vi byder på flere års erfaring, hvor vi gennem tiden har hjulpet med alle typer af el-opgaver for både privat- og erhvervskunder. Af den grund kan vi hjælpe med alle former for el-service, uanset om der er tale om en grundigere gennemgang af jeres nuværende el-installationer, etablering af dørtelefoner eller en hasteopgave, såsom akutte reparationer. Ved enhver opgave er du garanteret en professionel og kvalitetsbevidst el-service. Som en ekstra sikkerhed for vores kunder, er vi medlem af Tekniq, hvilket er din garanti for resultater af høj kvalitet.

Har du akut brug for el-service i form af en hasteopgave, så rykker vi gerne ud i Nordsjælland og København. Du skal ikke tøve med at kontakte os, når dine el-installationer forvolder problemer. Uanset størrelsen på din el-opgave har vi den faglige viden og erfaring samt de rette værktøjer til at hjælpe dig.

El-service

FÅ ET GRUNDIGT EFTERSYN AF DINE EL-INSTALLATIONER

Som din elektriker tilbyder vi et el-tjek, så du kan få et eftersyn samt vurdering af dine nuværende el-installationers situation. Med vores flere års erfaring i bagagen ved vi, hvad vi skal lede efter samt hvor fejlene kan opstå. Af den grund arbejder vi hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tjekker at alt er korrekt, såsom tilslutning af hvidevarer, stik og kontakter, el tavler og hvad du ellers har behov for. Samtidig byder vi gerne ind med vores faglige viden og erfaring i forhold til, hvordan jeres nuværende el-installationer kan optimeres, så i får den mest optimale løsning. Med vores mange års erfaring ved vi, at vi kan finde en løsning til dig. Tøv ikke med at kontakte os - vi står klar til at hjælpe dig.