Dit elektrikerfirma til enhver el-opgave

Vi holder til i Helsingør og København, hvorfor vi dagligt kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland samt København. Og det gør vi gerne i alle timer af døgnet, så vi også kan være der ved akutte situationer. Gennem tiden har vi hjulpet utallige privat- og erhvervskunder med alle slags el-opgaver. Derfor er du garanteret en professionel og erfaren elektriker. Som elektrikerfirma ved vi, hvad din opgave kræver af os.

Som dit elektrikerfirma kan vi løse alle typer af el-opgaver. Fra de mindre el-installationer som montering af stikkontakter og el-eftersyn til de større el-opgaver, hvor vi gerne rådgiver ved større hus- og byggeprojekter såsom nybyg, renovering og tilbygning. Vi hjælper bl.a. med:

Løsningsorienteret og innovativt elektrikerfirma

Hos Nordens El ser vi aldrig problemer, når du har en opgave til os. Vi er meget løsningsorienterede i vores arbejde, hvorfor vi også anser os selv som et innovativt elektrikerfirma. Som kunde hos os er du sikret en høj grad af faglighed, og vi rådgiver og vejleder dig gerne frem til den mest optimale løsning. Vi er ligeledes medlem af Tekniq, hvilket giver vores kunder en sikkerhed og garanti for, at vores arbejde er af høj kvalitet.

Som dit elektrikerfirma har vi et stort fokus på at levere resultater af høj kvalitet samt yde den bedste service. Derfor indgår vi altid i en dialog med vores kunder før vi udfører vores arbejde for at finde frem til den mest optimale løsning. Ligeledes forlader vi aldrig en opgave før vores kunder – og vi selv – er glade og tilfredse med resultatet.

Kontakt dit lokale elektrikerfirma i dag

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring din el-opgave. Har du brug for hjælp til en akut opgave? Eller ønsker du vejledning og rådgivningen i forbindelse med større projekter? Som dit elektrikerfirma i Helsingør og København kører vi ud i hele Nordsjælland.

Vi tager en grundig snak med dig inden vi påbegynder en opgave, så vi i fællesskab med dig finder frem til den rette løsning. Kontakt os på telefon 44 226 227 eller skriv til os på mail info@nordensel.dk. Du kan ligeledes benytte dig af vores kontaktformular her på siden, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.