LADESTANDER TIL ELBIL

Som din elektriker i Nordsjælland og København hjælper vi med installering, reparation og service af ladestander til elbil.

Ladestation til elbil: installering, service og reparation

Hos Nordens El er vi autoriseret installatør af ladestandere til elbiler, hvorfor du trygt kan lade os stå for installering, reparation og service af din ladestander. Vi samarbejder med EcoCharging, som er forhandler af ladestationer. Af den grund kan du trygt bestille din ladestander gennem os, hvorefter vi vil stå for opsætningen af ladestander til din elbil. Vi ønsker at gøre det så let for vores kunder som muligt, hvorfor du blot behøver at kontakte os, og så står vi for resten. Det samme gælder, hvis din nuværende ladestander har brug for en reparation. Vi skal nok sørge for at bestille de nødvendige dele hjem, så du igen kan få en funktionsdygtig ladestation.

Ud fra vores lokation i Helsingør og København, har vi hjulpet flere privat- og erhvervskunder med opsætning af ladestander.

Som elektriker hjælper vi med følgende til ladestandere:

ladestander til elbil

AUT. OG ERFAREN ELEKTRIKER TIL INSTALLERING AF LADESTATION til elbil

Det er vigtigt med den rette opsætning af ladestander til elbil, så du undgår unødvendige reparationer – og dermed også uheldige udgifter. Som kunde hos os vil du blive mødt af en fagligt dygtig elektriker, der er autoriseret installatør af ladestationer. Det er vores kunders sikkerhed for et kvalitetsbevidst el-arbejde, hvor de faglige kompetencer og værktøjer er efter leverandørernes standard. Som en ekstra sikkerhed for vores kunder er vi medlem af Tekniq, hvorfor vores kunder er dækket godt ind. Som din elektriker i Nordsjælland og København bestræber vi os på at være hurtige og effektive – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Af den grund forlader vi aldrig en opgave før vores kunder og vi selv er glade og tilfredse med resultatet. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den helt rette ladeløsning.