Nybyggeri og renovering

Vi er din lokale og professionelle elektriker i Nordsjælland, som har et stort fokus på at levere resultater af høj kvalitet. Med os som din elektriker ved nybyggeri og renovering, kan du forvente en høj grad af faglighed samt et højt serviceniveau. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning. Ligeledes forlader vi ikke opgaven før du – og vi selv – er glade og tilfredse med resultatet.

Professionel rådgivning af erfaren elektriker

Ved nybyggeri eller renovering af bolig er der mange forhold, som man skal tage hensyn til – heriblandt el-arbejdet. Der er mange fordele at hente ved at tænke på el-arbejdet før projektet går i gang, så du slipper for huller i den nye væg eller ærgelsen over manglen på stikkontakter. Ved at tage udgangspunkt i dine ønsker og behov fra starten, kan vi rådgive og vejlede dig frem til den mest optimale løsning. Ligeledes indgår vi gerne i et samarbejde med de andre faggrupper ved dit byggeprojekt, så du får så nem og behagelig en proces som muligt.

Gennem tiden har vi hjulpet ved utallige nybyggerier og renoveringer, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os. Vi ved, hvad din opgave kræver af os, og du er garanteret en professionel og erfaren elektriker, der udfører et løsningsorienteret og innovativt arbejde. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed samt garantien for et kvalitetsbevidst arbejde.

Lad os tage en snak dit el-projekt

Hos Nordens El står vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dit projekt. Vi rådgiver dig gerne samt giver et uforpligtende tilbud med på vejen. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 44 226 227 eller skriv til os på mail info@nordensel.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.