NYBYGGERI, RENOVERING OG TILBYGNING

Som din elektriker ved nybyggeri, renovering og tilbygning sørger vi for, at el-arbejdet er gennemtænkt fra starten. Undgå huller i væggen eller ærgrelsen over mangel på stikkontakter.


info@nordensel.dk


44 226 227

Elektriker til nybyggeri, renovering og tilbygning for private og erhverv

Hos Nordens El har vi flere års erfaring med el-installationer i forbindelse med nybyggeri, renovering og tilbygninger. Af den grund agerer vi gerne som din elektriker ved dit byggeprojekt. Vi holder til i Helsingør og København, hvorfor vi hjælper privat- og erhvervskunder i hele Nordsjælland og København. Med os som din elektriker ved nybyggeri, renovering eller tilbygning kan du forvente en høj grad af faglighed samt et højt serviceniveau. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder frem til den mest optimale løsning. Ligeledes forlader vi ikke bygningen før du – og vi selv – er glade og tilfredse med resultatet.

Du skal ikke tøve med at tage os med på sidelinjen som din elektriker ved nybyggeri, renovering eller tilbygning. Vi sørger for at el-arbejdet er i orden ved dit byggeprojekt.

elektriker nybyggeri
elektriker måling

RÅDGIVENDE ELEKTRIKER

Ved nybyggeri, renovering eller tilbygning er der mange forhold, som man skal tage hensyn til – heriblandt el-arbejdet. Der er mange fordele at hente ved at have en elektriker med ved boligprojektet. Ved at tænke på el-arbejdet før projektet går i gang, slipper man for huller i den nye væg eller ærgrelsen over mangel på stikkontakter senere hen. Ved at tage udgangspunkt i dine ønsker og behov fra starten, kan vi som din elektriker ved nybyggeri, renovering eller tilbygning rådgive og vejlede dig frem til den mest optimale løsning. Ligeledes indgår vi gerne i et samarbejde med de andre faggrupper ved dit byggeprojekt, så du får så nem og behagelig en proces som muligt.

Gennem tiden har vores elektrikere hjulpet ved utallige nybyggerier, renoveringer og tilbygninger, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte os. Vi ved, hvad din opgave kræver af os, og du er garanteret en professionel og erfaren elektriker, der udfører et løsningsorienteret og innovativt arbejde. Derudover er vi medlem af Tekniq, hvilket giver vores kunder en ekstra sikkerhed samt garantien for et kvalitetsbevidst arbejde.


Kontakt os