Dit elektrikerfirma

Som din elektriker kan vi løse alle typer af el-opgaver. Fra de mindre opgaver som installation af stikkontakter og el-eftersyn til de større opgaver, hvor vi gerne rådgiver ved større hus- og byggeprojekter i form af nybyggeri og renovering. Vi hjælper bl.a. med:

Løsningsorienteret og innovativt elektrikerarbejde

Hos Nordens El ser vi aldrig problemer, når du har en opgave til os. Vi er meget løsningsorienterede i vores arbejde, hvorfor vi også anser os selv som et innovativt elektrikerfirma. Som kunde hos os er du sikret en høj grad af faglighed, og vi rådgiver og vejleder dig gerne frem til den mest optimale løsning. Vi er ligeledes medlem af Tekniq, hvilket giver vores kunder en sikkerhed og garanti for, at vores arbejde er af høj kvalitet.

Som dit elektrikerfirma har vi et stort fokus på at levere resultater af høj kvalitet samt yde den bedste service. Derfor indgår vi altid i en dialog med vores kunder før vi udfører vores arbejde for at finde frem til den mest optimale løsning. Ligeledes forlader vi aldrig en opgave før vores kunder – og os selv – er glade og tilfredse med resultatet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hos Nordens El tager vi gerne en uforpligtende snak med dig omkring din opgave. Har du brug for hjælp til en akut opgave? Eller ønsker du vejledning og rådgivningen i forbindelse med større projekter? Vi tager gerne en grundig snak med dig inden vi påbegynder en opgave, så vi i fællesskab med dig finder frem til den rette løsning.

Kontakt os på telefon 44 226 227 eller skriv til os på mail info@nordensel.dk. Du kan ligeledes benytte dig af vores kontaktformular her på siden, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.